Haarlem – Een man is maandag aan het einde van de middag gewond geraakt na een verkeersongeval in Haarlem. Het slachtoffer reed rond vijf uur over de Camera Obscuraweg toen hij ter hoogte van de Oudeweg op zijn voorganger klapte.

Politie en ambulance kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is na de eerste behandeling ter plaatse overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Omdat er een hond in de auto zat is ook de dierenambulance ter plaatse gekomen om de hond mee te nemen. De auto raakte bij het ongeval ernstig beschadigd. Het busje waarop de man was geklapt kon op eigen kracht weer verder rijden. De bestuurder van deze wagen raakte niet gewond.

Door het ongeval was de Camera Obscuraweg afgesloten voor het verkeer wat de Waarderpolder in wilde rijden. Automobilisten moesten via de Jan van Krimpenweg omrijden.