Zandvoort aan Zee – Bij een aanrijding in Zandvoort aan Zee waren dinsdagmiddag vier auto’s betrokken. Het ongeval gebeurde iets na vijven toen een Duitse automobilist zijn wagen op de Boulevard Paulus Loot een uitrit uit wilde rijden. Hij zag hierbij een Nederlandse auto over het hoofd die na de aanrijding nog twee geparkeerde Duitse auto’s raakte.

Naast de politie en ambulance werd ook de brandweer opgeroepen omdat er mogelijk sprake van een beknelling was. Gelukkig bleken de verwondingen mee te vallen en hoefde er na controle uiteindelijk niemand naar het ziekenhuis.

De Duitse toerist wiens wagen geparkeerd stond en was geraakt was nog niet gelijk getraceerd en zat waarschijnlijk nog op het strand, zijn wagen zal gezien de schade wel worden weggesleept. Ook de wagen van de Nederlander zal door een bergingsbedrijf worden weggesleept.