Velsen-Noord – Twee auto’s liepen aanzienlijke schade op na een verkeersongeval in Velsen-Noord. Het ongeval gebeurde rond middernacht op het Velsertraverse. Twee personenwagens kwamen bij de afslag naar de Velsertunnel hard met elkaar in botsing. Een van de wagens schoot na het ongeval tientallen meters door. Wonderwel kwamen beide bestuurders met de schrik vrij, wel is een ambulance voor controle van de bestuurders ter plaatse gekomen.

De berging van de kapotte voertuigen was reeds begonnen toen alsnog werd besloten om de VOA (verkeersongevallenanalyse) ter plaatse te laten komen om onderzoek te doen. De verklaringen van beide bestuurders waren namelijk verschillend. Door het ongeval was het Velsertraverse deels afgesloten voor het verkeer. Veel vrachtwagens die vanuit Tatasteel kwamen moesten hierdoor keren.