Hillegom – Bij een verkeersongeval in Hillegom is donderdagavond een persoon overleden. Het ongeval gebeurde omstreeks 23.00 op de Beeklaan. De auto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam in het water tot stilstand.

Diverse hulpdiensten, waaronder het traumateam uit Amsterdam, werden opgeroepen om assistentie te verlenen. Helaas kwam de hulp voor een van de inzittenden te laat, deze is in de auto aan de verwondingen overleden. Een tweede persoon kon wel uit het voertuig worden gehaald en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallenanalyse van de politie is een uitgebreid onderzoek gestart om de toedracht van het ongeval te achterhalen. De Beeklaan was door het onderzoek in beide richtingen afgesloten. De auto, met het slachtoffer er nog in, is uit de sloot getakeld. Over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend.