Badhoevedorp – Na een verkeersongeval in Badhoevedorp heeft de brandweer woensdagochtend een auto open moeten knippen. Iets voor tienen waren twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Een bestuurder wilde van de Schipholweg de Loevesteinse Dwarsweg oprijden toen hij werd geraakt door een auto die vanaf de andere kant op de Schipholweg reed.

Na het ongeval is de bestuurder van de kerende auto nog even uit de wagen geweest maar is daarna kennelijk weer even op de bijrijdersstoel gaan zitten. Vanwege mogelijk letsel moest de brandweer vervolgens ter plaatse komen en heeft de zijkant van de 2 maanden oude auto weg moeten knippen om de man uit de wagen te kunnen halen.

De bestuurder van de andere auto raakte bij het ongeval niet gewond. Beide voertuigen moesten door een bergingsbedrijf worden opgehaald.