Badhoevedorp – Een dronken automobilist is in de nacht van woensdag op donderdag tegen een auto van Rijkswaterstaat aangeknald. Vanwege een pechgeval op de A9 net voorbij oprit Badhoevedorp had een weginspecteur van Rijkswaterstaat zijn wagen ruim voor het pechgeval gezet. De lichtbalk aan de achterkant stond aan met een grote pijl dat de rijbaan was afgesloten.

Terwijl de weginspecteur bij de wagen met pech stond werd zijn wagen rond half twee aangereden. De bestuurder had de wagen niet opgemerkt en ramde zijn wagen vol tegen de voorkant aan. Hulpdiensten spoedde zich naar de plaats van het ongeval. Al snel bleek dat de bestuurder van de personenwagen te diep in het glaasje had gekeken. Wonderwel bleek er niemand bij het ongeval gewond te zijn geraakt en is het beperkt gebleven tot materiële schade.

De bestuurder van de wagen is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Beide voertuigen zijn later in de nacht opgehaald door een bergingsbedrijf.