Haarlem – Een oudere vrouw is dinsdagochtend om het leven gekomen bij een verkeersongeval in Haarlem-Noord. Diverse hulpdiensten, waaronder het traumateam uit Amsterdam, kwamen rond tien uur richting de Slauerhoffstraat bij het Marsmanplein maar de hulp kwam helaas te laat. De vrouw is vermoedelijk als gevolg van een aanrijding met een groot voertuig ter plekke overleden. De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld en is op zoek naar mensen die mogelijk getuige zijn geweest. Er hebben zich namelijk nog geen getuigen gemeld bij de politie.

Op dit moment is de identiteit van de overleden vrouw nog niet bekend, ook daar wordt onderzoek naar gedaan. Mensen die mogelijk getuige zijn geweest en kunnen vertellen wat er zich heeft afgespeeld rond 10:00 uur, worden verzocht zich in verbinding te stellen met de politie in Haarlem via 0900-8844. Een politiehelikopter heeft enige tijd rondom de locatie gevlogen.