Haarlem – Bij een verkeersongeval in de Haarlemse Waarderpolder zijn dinsdagmiddag twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde rond kwart voor drie op de Camera Obscuraweg ter hoogte van de Ikea. Een man in een smart stond voor het verkeerslicht te wachten toen hij vanachter werd aangereden.

Diverse ambulances, politie en de brandweer kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De bestuurster van de achterste wagen kon vrij snel uit haar voertuig worden gehaald. De brandweer moest eerst het dak van de smart eraf knippen voor de bestuurder uit zijn wagen kon worden gehaald. Beide slachtoffers zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Door het ongeval kon het verkeer een tijd lang niet via het Keggeviaduct de Waarderpolder inrijden, hierdoor ontstond er veel vertraging. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie zal onderzoek doen om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.