Haarlem Het overvallenteam heeft een onderzoek ingesteld naar een woningoverval die plaatsvond in de nachtelijke uren in de Mr. Jan Gerritszlaan. Onbekend gebleven daders overvielen hierbij een 76-jarige Haarlemmer in zijn woning. De man voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Het spreekt voor zich dat de overval een grote impact heeft gehad op de bejaarde man. De politie is er dan ook alles aan gelegen om de daders van deze overval op te sporen. De overvallers gingen er vannacht na de overval vandoor in onbekende richting. Wat er precies is buit gemaakt, wordt nog onderzocht en daar kunnen nu nog geen mededelingen over worden gedaan. De politie heeft direct na de melding van de overval in de omgeving gezocht naar de daders, maar hebben de daders niet meer aangetroffen.

Het Overvallenteam heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld en is op zoek naar mensen die mogelijk getuige zijn geweest van deze woningoverval. Getuigen die informatie hebben en/of iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Mr. Jan Gerritszlaan in de nachtelijke uren, worden vriendelijk verzocht zich te melden bij het Overvallenteam.