Haarlemmerliede – Na een verkeersongeval op de A200 bij de Haarlemmerliede heeft de brandweer maandagmiddag een dak van een auto moeten knippen. Iets na vieren waren vier auto’s op de snelweg tussen Haarlem en Halfweg ter hoogte van de Zoete inval met elkaar in botsing gekomen.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De brandweer moest het dak van een van de wagens knippen om de bestuurder van de auto te kunnen bevrijden. Na de eerste zorg ter plaatse is hij met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurders van de overige wagens liepen geen letsel bij het ongeval op.

Door het ongeval was er slechts een rijstrook beschikbaar voor het overige verkeer, dit leverde de nodige vertraging op voor automobilisten die vanuit Haarlem richting het Rotterpolderplein wilde rijden.