Lange file na zwaar ongeval op de A9 bij ZwanenburgZwanenburg – Een bestuurder van een auto heeft donderdagavond behoorlijk veel geluk gehad. Rond kwart voor zeven botste een personenauto vol in de achterkant van een stationwagen op de A9 richting Alkmaar ter hoogte van Zwanenburg. Door de klap lag de achterkant van de stationwagen helemaal in elkaar.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De bestuurder van de voorste wagen is door ambulancepersoneel nagekeken op verwondingen maar wonderwel had de man helemaal nergens last van en kon hij na de controle weer de ambulance verlaten.

Door het ongeval waren er twee rijstroken ter hoogte van Zwanenburg afgesloten waardoor er rond kwart voor acht zes kilometer file achter het ongeval stond. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, de politie heeft een onderzoek ingesteld.