Traumahelikopter rukt uit voor sprong van viaduct bij A9 als vrijgezellengrapVelsen-Zuid – Diverse brandweerwagens, ambulances, politiewagens, de politiehelikopter en zelfs de traumahelikopter kwamen zaterdag aan het einde van de ochtend in actie voor een vrijgezellengrap.

Een groep had zich bij het viaduct van de A9 over Zijkanaal C verzameld. De vrijgezel werd in een wetsuite gehesen en moest naar boven klimmen en langs de A9 van het viaduct het water in springen. De alarmcentrale werden gealarmeerd dat er iemand van de brug wilde springen waarop de hulpdiensten massaal in actie kwamen.

De vrijgezel kon veilig weer het water verlaten maar politieagenten hebben een behoorlijk gesprek met de groep gehad. Een woordvoerster van de Politie Kennemerland kon zaterdagmiddag nog niet vertellen of de kosten zullen worden verhaald en of er een boete is uitgedeeld.