Automobiliste rijdt over paaltje en verkeerslicht op het MarsmanpleinHaarlem – Een bestuurster van een auto is maandagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval in Haarlem. De vrouw reed rond vier uur over de Rijksstraatweg toen ze bij het Marsmanplein door nog onbekende oorzaak via een vluchtheuvel een paaltje en vervolgens een verkeerslicht omver reed. De auto kwam op de vluchtheuvel boven de geknakte paaltjes tot stilstand.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De bestuurster kon zelfstandig de wagen verlaten. Ze is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto later in de middag opgehaald. De verkeerslichten zijn door het ongeval momenteel buiten werking. Doordat de wagen precies op de vluchtheuvel stond bleef de overlast voor het overige verkeer beperkt.