Wereldkampioenen schaatsen veilig geland op SchipholSchiphol – Met ruim een half uur vertraging zijn maandagmiddag de twee wereldkampioenen Allround Schaatsen veilig geland op Schiphol. Rond half vier landde het toestel met daarin Ireen Wüst en Sven Kramer. De brandweer had een speciaal welkom en met twee waterstralen werd het toestel verwelkomt.

Aan de gate kregen de Nederlandse schaatsers een bosje bloemen ter verwelkoming in Nederland. In de aankomsthal hadden vele schaatsfans zich verzameld om een glimp op te vangen van Kramer of Wüst. Nadat er een paar korte interviews waren gegeven was er natuurlijk nog even tijd om snel op de foto te gaan.

De vriendin van Sven, hockeyster Naomi van As, haalde haar vriend op van Schiphol. Opweg naar de auto mocht Naomi de koffer van Sven dragen… Toen Sven doorhad dat er foto’s werden gemaakt nam hij snel de koffer weer over.