Auto te water langs de Schipholweg bij VijfhuizenVijfhuizen – Een automobilist is maandagochtend gewond geraakt nadat hij met zijn auto te water was geraakt bij Vijfhuizen. De man reed rond kwart voor negen over de Schipholweg toen hij ter hoogte van de Polderbaan door nog onbekende reden van de weg raakte en met zijn auto op de kop in de naastgelegen sloot terecht kwam.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Gelukkig kon de man vrij snel zijn voertuig verlaten. De man is opgevangen door ambulancepersoneel waarna hij naar het ziekenhuis is overgebracht voor verdere behandeling.

Door het ongeval was de Schipholweg tussen de Drie Merenweg en de IJweg afgesloten voor het verkeer. Een bergingsbedrijf heeft later in de ochtend het voertuig uit de sloot getakeld waarna de weg weer kon worden vrijgegeven.