Fietser gewond na aanrijding met auto op de RijkswegSantpoort-Noord – Een fietser is woensdagochtend gewond geraakt bij een verkeersongeval in Santpoort-Noord. De man stak rond half zeven met zijn fiets de Rijksweg ter hoogte van het viaduct met de A208 over toen hij een auto over het hoofd had gezien. Hij werd hierbij aangereden en kwam ten val.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De fietser is door ambulancepersoneel gestabiliseerd en kreeg een nekkraag om, om eventueel nekletsel niet te verergeren. Na de eerste behandeling is hij overgebracht naar het ziekenhuis. De fiets is later in de ochtend door agenten in een politiebusje geladen en overgebracht naar het politiebureau. De Rijksweg richting Velsen was door het ongeval tijdelijk afgesloten ter hoogte van de Roosensteinweg.