Auto stopt voor zebrapad in Heemstede: 3 gewondenHeemstede – Bij een verkeersongeval in Heemstede zijn dinsdagmiddag drie gewonden gevallen waarvan er twee naar het ziekenhuis moesten. Rond kwart voor vijf wilde een jongen bij het zebrapad aan de Johan Wagenaarlaan oversteken toen het mis ging. Een bestuurster van een auto remde netjes voor het zebrapad maar de bestuurder van de auto daarachter kon niet meer remmen en klapte op de auto die daardoor ook doorschoot en de voetganger alsnog aanreed.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Zowel de bestuurster van de voorste wagen als de bestuurder van de wagen daarachter moesten naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De overstekende jongen hield aan het ongeval een pijnlijke knie over maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de Johan Wagenaarlaan deels afgesloten voor het verkeer. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen later in de middag opgehaald.