Motorrijder gewond na aanrijding met auto op de RijksstraatwegHaarlem – Een motorrijder is dinsdagavond gewond geraakt na een aanrijding met een auto in Haarlem. De man reed omstreeks kwart over negen op de Rijksstraatweg in Noordelijke richting toen er ter hoogte van de Overtonstraat een Poolse automobilist wilde keren omdat hij een parkeerplekje zag. De motorrijder raakte hierdoor de auto en kwam ten val.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De man is voorzichtig gestabiliseerd waarna hij voor verdere behandeling is overgebracht naar het Kennemer Gasthuis.

De Rijksstraatweg is momenteel tussen de Zaanenlaan en de Spaarnhovenstraat afgesloten voor het verkeer. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie gaat onderzoek doen om alle sporen in kaart te brengen.