Brommerrijder ernstig gewond na ongeval in BeverwijkBeverwijk – Een 51 jarige man is woensdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval in Beverwijk. De man werd omstreeks vier uur op zijn brommer geschept op de Spoorsingel ter hoogte van de Aagtendijk door een bedrijfsauto. Na de aanrijding kwam de man lelijk ten val.

Hulpdiensten, waaronder het traumateam uit Amsterdam, kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Het slachtoffer is lange tijd gestabiliseerd in de ambulance. Na ongeveer 55 minuten vertrok hij met spoed, onder politiebegeleiding, naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is een uitgebreid sporenonderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval. De verkeerslichten op het kruispunt bij de Spoorsingel werken momenteel niet in verband met werkzaamheden aan de bomen. De Spoorsingel is lange tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

De man is later op de dag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.