Derde aanrijding tijdens afhandeling verkeersongeval AmerikawegHaarlem – Op het kruispunt van de Amerikaweg met de Boerhaavelaan in Haarlem hebben zaterdagavond kort na elkaar twee aanrijdingen plaatsgevonden. Rond kwart voor zeven botste twee personenwagens midden op het kruispunt op elkaar.

Een bus die even later vaart minderde om langs het ongeval te rijden werd vervolgens van achteren door een andere personenwagen aangereden. Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Gelukkig bleef het vooral beperkt tot materiele schade en hoefde er niemand mee naar het ziekenhuis.

Het kruispunt is door het ongeval afgesloten voor het verkeer. Tijdens de afhandeling van de twee verkeersongevallen op de Amerikaweg in Haarlem gebeurde er opnieuw een ongeval. Terwijl het bergingsebdrijf bezig was de kapotte auto’s van de weg te halen klapte er opnieuw twee auto’s tegen elkaar.

Een ambulance werd gealarmeerd maar ook dit keer bleef het beperkt tot materiële schade. De voorbumper van een van de auto’s liep bij de aanrijding forse schade op.