Auto in de brand gevlogen op de Rijksstraatweg in HaarlemHaarlem – Een automobiliste moest donderdagochtend hals over kop haar auto verlaten nadat deze in de brand vloog. Ze zette het voertuig op de Rijksstraatweg ter hoogte van de Koningin Emmaschool stil waarna ze gelukkig haar voertuig optijd kon verlaten. Al snel schoten de vlammen meters hoog boven de wagen vandaan.

Leerlingen van de naastgelegen school moesten tijdelijk op het schoolplein wachten omdat de autobrand vlak naast hun klaslokalen was. De brandweer is ter plaatse gekomen om het de autobrand te blussen, van de wagen bleef echter niet veel meer over. De Rijksstraatweg is tijdelijk afgesloten voor het verkeer tussen de Eksterlaan en de Leeuwerikstraat.

Nadat het vuur was geblust konden de leerlingen het schoolgebouw in. De brand is vermoedelijk door een technisch mankement ontstaan.