Bejaarde man met scootmobiel aangereden door Connexxion busjeHaarlem – Een bejaarde man is dinsdagmiddag met zijn scootmobiel aangereden door een busje van Connexxion. Het ongeval gebeurde rond half vier op de hoek van de Zomervaart met de Prins Bernardlaan in Haarlem. Bij het ongeval kwam de man met zijn mobiel ten val.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Wonderwel raakte de bejaarde man niet gewond, wel raakte zijn mobiel beschadigd en verloor onder andere een wiel. De man werd na het ongeval opgevangen in een politiebusje om de papieren in te vullen voor de afwikkeling van het ongeval.

Nadat alles was geregeld is een ander busje van Connexxion gekomen om de man op te halen en thuis af te zetten. De leverancier van de scootmobiel zal het beschadigde voertuig later in de middag ophalen voor reparatie.