Brand in dak woning aan de Leidsevaart in BennebroekBennebroek – In een dak van een woning aan de Leidsevaart is vrijdagavond brand ontstaan. Rond kwart over acht is er vermoedelijk brand ontstaan in de CV ketel op de zolder van de woning die is overgeslagen op het dak. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit het dak van de woning waarop de brandweer direct heeft opgeschaald naar middelbrand zodat er een extra tankautospuit ter plaatse kwam.

Brandweermannen hebben het vuur geblust. Een deel van de dakpannen moesten worden weggehaald om het vuur goed te kunnen bestrijden. De brand was ook deels overgeslagen naar een naastgelegen woning. Het is nog onduidelijk of de bewoners vanavond terug kunnen keren naar hun woning. De Leidsevaart was door de brand afgesloten voor het verkeer.