Woningen ontruimd door verwarde man in Santpoort-NoordSantpoort-Noord – Een aantal woningen aan de Bonairestraat in Santpoort-Noord zijn donderdagavond ontruimd geweest. De bewoner, die volgens de buren al vaker voor de nodige overlast heeft gezorgd, zou de gaskraan hebben open gezet. De straat werd met linten afgezet en een buurvrouw mocht met haar hond in een politiewagen wachten tot de situatie weer veilig was.

Na ongeveer een uur werd er een grote overdrukventilator door de brandweer voor de deur gezet. Agenten gingen vervolgens aan de voorkant de woning binnen terwijl andere agenten aan de achterkant het raam ingooide en de bewoner riepen mee te werken. Even na half een werd de man aangehouden en geboeid naar buiten gebracht waarna hij in een politiewagen is gezet en naar het bureau is overgebracht.