Forse schade na verkeersongeval op de Spaarneweg in de CruquiusCruquius – Twee personenwagens hebben zaterdagmiddag forse schade opgelopen bij een verkeersongeval in de Cruquius. Even na half vijf botste de twee wagens op elkaar toen een bestuurder met zijn wagen het parkeerterrein bij de bouwmarkt wilde op rijden.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Een ambulance is ter plaatse gekomen maar beide bestuurders kwamen met de schrik vrij. De voertuigen liepen alleen wel heel veel schade op.

Door het ongeval was de Spaarneweg afgesloten voor het verkeer. Een bestuurster van een auto was het er niet mee eens en wilde via de tegengestelde richting haar weg vervolgen maar na een hevige discussie met een politieagent koos ze toch eieren voor haar geld en vervolgde ze haar weg toch via de officiële weg.

Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen later in de middag afgesleept.