Twee gewonden bij bizar ongeval op de A200 bij HalfwegHalfweg – Bij een verkeersongeval op de A200 tussen Zwanenburg en het Rotterpolderplein zijn donderdagavond twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde rond kwart voor elf toen een automobiliste bij de oprit Zwanenburg invoegde en vervolgens met hoge snelheid van achteren werd geramd. De wagen van de vrouw kwam achterste voren op de snelweg tot stilstand.

De bestuurder van de auto reed vervolgens nog zo’n 150 meter door tot hij aan de kant van de weg tot stilstand kwam. Brandweer, ambulance en politie kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Zowel de vrouw als de man zijn na eerste behandeling ter plaatse overgebracht naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in waardoor de man nog zo’n stuk is doorgereden en zal een bloedproef afnemen in het ziekenhuis.

Door het ongeval was de A200 tussen Zwanenburg en het Rotterpolderplein lange tijd afgesloten voor het verkeer, hierdoor ontstond er een lange file richting Haarlem. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen later in de avond opgehaald.