Vrouw gewond bij woningbrand aan de Bosstraat in Nieuw-VennepNieuw-Vennep – Een vrouw is maandagavond gewond geraakt bij een woningbrand in Nieuw-Vennep. Rond kwart over elf kreeg de brandweer de melding dat er brand zou woeden in de woning aan de Bosstraat. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak van de woning waarop direct een extra bluswagen is opgeroepen uit Lisserbroek.

In de woning trof de brandweer de bewoonster aan die samen met haar drie katten uit de woning is gehaald. De bewoonster is opgevangen door ambulancepersoneel en na de eerste zorg overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Twee aangrenzende woningen zijn tijdelijk ontruimd geweest. De brandweer heeft deze woningen gecontroleerd en konden later in de avond weer worden vrijgegeven. De brand is ontstaan in de keuken, maar het is nog onduidelijk waardoor precies.