Vrouw schaart op afrit A208 tegen lantaarnpaal aanSantpoort-Noord – Een vrouw is donderdagmiddag met haar auto tegen een lantaarnpaal geschaard. Het ongeval gebeurde rond twee uur op de afrit van de A208 richting IJmuiden. Door het gladde, natte wegdek brak de wagen uit en kwam met de neus over dwars tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

De bestuurster raakte bij het ongeval niet gewond maar haar voertuig en de lantaarnpaal liepen bij het ongeval forse schade op. Tijdens het wachten op het bergingsbedrijf gebeurde er nog een ongeval op de afrit. Een bestuurder van een bestelbusje kon door het natte wegdek niet optijd remmen en botste tegen de auto voor hem aan. Ook hierbij vielen geen gewonden en liepen beide wagens lichte schade op.

Doordat het lange tijd droog is geweest en nu het nu regent kan het wegdek op sommige plekken verraderlijk glad zijn.