Auto te water na uitwijkmanoeuvre voor eend op de SchipholwegBoesingheliede – Een automobilist is dinsdagochtend met zijn voertuig te water geraakt in Boesingheliede. Het ongeval gebeurde rond half zeven op de Schipholweg. Volgens omstanders week de man uit voor een eend op de weg toen hij in de slip raakte, een boom ramde en in de sloot tot stilstand kwam.

De man en de vrouw die in de wagen zaten konden het voertuig snel verlaten en zaten in afwachting op de hulpdiensten op het akker aan de overkant van het water. Een ladderwagen werd opgeroepen om de twee onfortuinlijke inzittenden weer naar de overkant te halen. De verwondingen lijken in eerste instantie mee te vallen maar de man en de vrouw die in de wagen zaten zijn wel naar het ziekenhuis overgebracht voor controle.

Door het ongeval was de Schipholweg gestremd en moest het verkeer gebruik maken van de parallelweg.