Politieonderzoek op de Broekpolderweg in UitgeestUitgeest – De politie is zaterdagochtend een onderzoek gestart op de Broekpolderweg in Uitgeest. Vroeg in de ochtend waren er hekken op de weg geplaatst en mocht het verkeer helemaal geen gebruik maken van de weg.

Een rechercheur van de Forensische Opsporing heeft foto’s gemaakt van de omgeving. Later is de weg weer vrijgegeven voor het verkeer maar de politie was nog steeds bezig met onderzoek. Een speurhond van de politie zocht in de omgeving naar sporen. De hond heeft al een object gevonden welke vervolgens uitgebreid werd gefotografeerd en meegenomen door de rechercheur. De hond zocht vervolgens verder in een weiland naast de Broekpolderweg.

Een woordvoerder van de politie is momenteel niet bereikbaar voor commentaar waarvoor het onderzoek plaats vind.