Ravage na eenzijdig ongeval op de Rijksstraatweg in HaarlemHaarlem – Diverse geparkeerde auto’s hebben zondagochtend schade opgelopen nadat een 18 jarige dronken automobilist een ongeluk heeft gehad. Het ongeval gebeurde rond half zeven op de Rijksstraatweg in Haarlem-Noord ter hoogte van de ABN-AMRO bank. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder van de weg, ramde een geparkeerde wagen en kwam over dwars op het fietspad tot stilstand. Door de klapt raakte de geparkeerde auto een lantaarnpaal en botste ook tegen een andere geparkeerde wagen die ook weer doorschoot. In totaal raakte door de klap vier geparkeerde wagens beschadigd.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De bestuurder van het busje kreeg een speciale nekkraag om en is na de eerste zorg naar het Kennemer Gasthuis gebracht voor verdere behandeling. Agenten hebben de eigenaren van de geparkeerde wagens in kennis gesteld dat hun voertuig schade had opgelopen. Een bergingsbedrijf is opgeroepen om de twee voertuigen met de meeste schade weg te slepen. De gemeente is ingelicht in verband met de lantaarnpaal die schade heeft opgelopen en om het wegdek te reinigen.