Bejaarde vrouw schiet met auto over fietspad tegen fietsenrekHaarlem – Een bejaarde vrouw is donderdagochtend gewond geraakt bij een verkeersongeval voor het winkelcentrum in Schalkwijk. Rond kwart voor elf schoot de vrouw door nog onbekende oorzaak vanuit het parkeervak voor de ingang van het winkelcentrum rechtdoor over een fietspad en kwam tegen een fietsenrek tot stilstand.

De hulpdiensten werden gealarmeerd om assistentie te verlenen. De vrouw kwam na het ongeval bekneld in haar voertuig te zitten en de brandweer heeft het dak van de wagen moeten halen om haar uit haar benarde positie te kunnen bevrijden. Wonderwel reed er niemand tijdens het ongeval over het fietspad of wilde zijn fiets pakken dus alleen de bestuurster is gewond geraakt.

Een groot gedeelte rondom het ongeval werd afgezet met linten en winkelend publiek stond massaal naar de verrichtingen van de hulpdiensten te kijken. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.