Bejaarde man zwaargewond na ongeval met invalidewagen in HaarlemHaarlem – Een bejaarde man is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval met zijn invalidenwagen in Haarlem. De man kwam even na een uur in botsing met een personenwagen op de Spaarndamseweg ter hoogte van de jachthaven. Door nog onbekende oorzaak was de man op de verkeerde weghelft terecht gekomen waarna de aanrijding ontstond.

Hulpdiensten, waaronder het traumateam uit Amsterdam, kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De man is uit zijn auto bevrijd en zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. Ook de bestuurder van de andere personenwagen raakte bij het ongeval gewond.

De verkeersongevallenanalyse van de politie gaat een onderzoek doen om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. Door het ongeval is de Spaarndamseweg ter hoogte van de jachthaven bij de Schoterbrug in beide richtingen afgesloten.