Zeer grote brand in loods aan de Vijfhuizerdijk in VijfhuizenVijfhuizen – In een loods bij van der Stoel containers in Vijfhuizen is in de nacht van donderdag op vrijdag brand uitgebroken. Rond half twee ontdekte een voorbijganger de brand in de loods aan de Vijfhuizerdijk waarop deze direct de brandweer alarmeerde. De vlammen sloegen toen al uit het dak van de loods.

De brand is vervolgens vrij snel opgeschaald naar zeer grote brand. In de loods was huisvuil opgeslagen en stond een grote shovel, al vrij snel was duidelijk dat er de loods niet meer te redden viel. Bij de brand kwam veel rook vrij maar doordat de loods in een afgelegen gebied stond hoefde er geen woningen in de omgeving te worden ontruimd.

Door de brand was de Vijfhuizerdijk afgesloten voor het verkeer, het is nog onduidelijk wat de oorzaak van de brand is geweest.