Politie onderzoekt woning aan de Iepenlaan in Bloemendaal op inbrekersBloemendaal – Politieagenten hebben vrijdagavond een onderzoek ingesteld in een woning in Bloemendaal. Bewoners aan de Iepenlaan hadden de politie gealarmeerd omdat een bovendeur van de woning van hun buren wagenweit open stond en de buren niet thuis waren en er mogelijk inbrekers in de woning aanwezig waren.

Met een ladder van de buren zijn twee agenten omhoog geklommen en zijn op onderzoek gegaan. Na een uitgebreide controle in de woning werd er niets verdachts aangetroffen en is de deur vermoedelijk niet goed afgesloten toen de bewoners zijn vertrokken.

De deur werd afgesloten en de agenten zijn weer naar beneden gegaan. De buren werden vriendelijk bedankt voor de melding omdat de politie liever een keer voor niets komt dan dat er niet wordt gebeld als er wel inbrekers in de woning aanwezig zijn.