Vijf gewonden bij zwaar ongeval op de IJweg in ZwanenburgZwanenburg – Bij een zwaar verkeersongeval op de IJweg in Zwanenburg zijn zondag aan het einde van de ochtend vijf gewonden gevallen. Rond half twaalf botste een personenwagen frontaal tegen een pick-up. De pick-up stond stil ter hoogte van het tankstation toen de personenwagen, die vanaf de andere kant kwam, er tegenaan botste.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Alle vijf inzittenden van de personenwagen raakte bij het ongeval gewond. Diverse ambulances werden opgeroepen om alle gewonden naar het ziekenhuis te brengen. De bestuurder van de pick-up kwam met de schrik vrij.

Door het ongeval is de IJweg tussen Zwanenburg en Boesingheliede afsloten voor het verkeer, de verkeersongevalanalyse (VOA) van de politie is een onderzoek gestart om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.