Man gewond bij verkeersongeval op de A9 bij BadhoevedorpBadhoevedorp – Een man is donderdagavond gewond geraakt bij een verkeersongeval. Het slachtoffer reed rond kwart voor twaalf op de A9 bij Badhoevedorp toen hij door nog onduidelijke reden tegen de zijgeleider aanreed. De wagen kwam over dwars op de weg tot stilstand. Diverse hulpdiensten werden gealarmeerd om assistentie te komen verlenen.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel opgevangen en gestabiliseerd waarna bij is overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Het ongeval gebeurde op de parallelweg van de A9. Doordat de drie hoofdrijbanen van de A9 waren afgesloten vanwege werkzaamheden ontstond er enig oponthoud. Verkeer vanaf de A4 vanuit Amsterdam heeft lange tijd moeten wachten omdat die baan helemaal was afgesloten.