Man gewond na val met motor op het Pontplein in Velsen-ZuidVelsen-Zuid – Een motorrijder is vrijdagochtend gewond geraakt nadat hij met zijn motor lelijk onderuit was gegaan. Het ongeval gebeurde rond kwart voor zes op het Pontplein in Velsen-Zuid. Door nog onbekende oorzaak gleed hij ter hoogte van de pont onderuit. Een automobilist die achter het ongeval reed bood eerste hulp in afwachting op de hulpdiensten.

Nadat ambulancepersoneel was gearriveerd werd de bestuurder gestabiliseerd en kreeg hij een speciale nekkraag om, om eventueel nekletsel niet te verergeren. De man werd vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. De motor van de man werd naar de kant gereden en een bergingsbedrijf zal deze op komen halen. Door het ongeval was het Pontplein deels afgesloten voor het verkeer en moesten automobilisten via de busbaan passeren.