Verwarde man staat naakt op balkonHaarlem – Een verwarde man zorgde vrijdagochtend voor de nodige consternatie in Parkwijk. De man heeft volgens buurtbewoners lange tijd halfnaakt op het balkon van zijn appartement aan de Berlagelaan gestaan waarbij zijn geslachtsdeel zichtbaar was. Al schreeuwend liep over het balkon waarna buurtbewoners de politie alarmeerde. De man ging vervolgens weer zijn appartement in.

Met de behulp van een ladderwagen zijn twee agenten omhoog gebracht die vervolgens naar binnen zijn gegaan en met de man hebben gepraat. Hij is vervolgens (helemaal gekleed) door agenten naar buiten gebracht en met de politiewagen naar het bureau over gebracht.

Het is nog onduidelijk waarom de man tot deze daad is overgegaan. Volgens een persvoorlichtster van de politie zal er een hulpverleningstraject voor de man worden opgestart.