Politieonderzoek bij club Maxim aan de Tempeliersstraat in HaarlemHaarlem – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 02.00 uur een inval gedaan in een horecagelegenheid in de Tempeliersstraat.

De actie was het gevolg van een onderzoek naar vermeend gebruik van/handel in verdovende middelen in de horecagelegenheid. De politiemensen hebben de aanwezigen, zes in totaal waaronder de 50-jarige eigenaar, aangehouden. Vier klanten voor de wet ID, één klant omdat hij nog voor een boete had openstaan en de eigenaar in verband met de verdenking van handel in verdovende middelen.

In de zaak werd een kleine hoeveelheid drugs aangetroffen. Het is nog niet duidelijk om wat voor drugs het gaat. Dit zal nog worden onderzocht. De eigenaar is zaterdag verhoord. Alle verdachten zijn zaterdag in de loop van de dag weer in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.