Man gewond bij ongeval op het RotterpolderpleinHalfweg – Een man is zaterdag aan het einde van de middag gewond geraakt bij een verkeersongeval in Halfweg. Rond half vijf botste twee personenwagens tegen elkaar op het Rotterpolderplein bij de afrit naar de A200. Een van de wagens kwam na het ongeval omgedraaid op de weg tot stilstand.

Diverse hulpdiensten werden gealarmeerd om assistentie te komen verlenen. Een van de bestuurders raakte bij het ongeval gewond. Voor de veiligheid was hij al over de vangrail geklommen en zijn nek werd ondersteund door een politieagent in afwachting op de ambulance. Na stabilisatie is hij naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling.

Door het ongeval was de afslag op het Rotterpolderplein naar de A200 richting Halfweg zo’n 45 minuten afgesloten voor het verkeer. Automobilisten moesten via Haarlem omrijden om naar Halfweg te kunnen gaan. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.