Bejaarde man aangereden op rotonde Hagelingerweg in Santpoort-NoordSantpoort-Noord – Een bejaarde man is donderdag aan het einde van de ochtend gewond geraakt na een aanrijding in Santpoort-Noord. De man werd rond half twaalf aangereden door een auto toen hij op zijn fiets over de rotonde aan de Hagelingerweg reed. De man kwam door de aanrijding lelijk ten val.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel gestabiliseerd waarna hij met onder andere aangezichtsletsel naar het ziekenhuis is overgebracht voor verdere zorg. Doordat het ongeval op de rotonde had plaatsgevonden ondervond het verkeer veel hinder. Politieagenten hebben het verkeer geregeld en stelselmatig kon het verkeer uit de richting van IJmuiden in de tegengestelde richting de rotonde nemen. Na ongeveer een half uur kon de weg weer worden vrijgegeven.