Twee gewonden bij aanrijding tussen drie voertuigen op de A200Haarlemmerliede – Bij een verkeersongeval op de A200 zijn donderdagmiddag twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde iets na vieren ter hoogte van de Zoete Inval. Een taxi, bestelbusje en een personenwagen kwamen met elkaar in botsing. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Twee personen moesten na de eerste zorg naar het ziekenhuis worden overgebracht voor verdere behandeling.

Door het ongeval was er nog maar een rijbaan op de A200 beschikbaar. Het verkeer op de Amsterdamsevaart en de Waarderpolder dat vanuit Haarlem richting Rotterpolderplein wilde rijden kwam daardoor muurvast te staan. De bestuurder van de voorste wagen kon de weg met zijn voertuig weer vervolgen. De twee andere wagens zijn door een bergingsbedrijf opgehaald.