Vrouw gewond na aanrijding door bestelbusje in ZandvoortZandvoort – Een vrouw is donderdagmiddag gewond geraakt nadat ze werd aangereden door een bestelbusje. Het ongeval gebeurde rond kwart over twee toen het slachtoffer op de Burgemeester Engelbertsstraat in Zandvoort wilde oversteken. Een bestuurder van een bestelbusje wilde vanuit het Wagenmakerspad rechtsaf slaan toen hij het slachtoffer vermoedelijk over het hoofd zag.

De vrouw van middelbare leeftijd is door ambulancepersoneel gestabiliseerd met beenletsel naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. Vanwege de ernst van het letsel is de verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie ingeschakeld om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. De Burgemeester Engelbertsstraat was door het ongeval vanaf de rotonde afgesloten voor het verkeer.