Vrouw gewond na frontale aanrijding met een busje in HalfwegHalfweg – Een vrouw is dinsdagochtend gewond geraakt bij een frontale aanrijding met een busje. De vrouw reed rond kwart over zeven op haar scooter over de Haarlemmerstraatweg toen ze tegen een busje aanreed. Op de Haarlemmerstraatweg zijn momenteel werkzaamheden waar het busje moest zijn. Een motorrijder die achter het ongeval reed, raakte de aanhanger van het busje. De motorrijder raakte niet gewond maar zijn motor liep wel schade op.

De scooterrijdster is door ambulancepersoneel gestabiliseerd en kreeg een speciale kraag om, om eventueel nekletsel niet te verergeren. Nadat het busje was weggehaald kon de vrouw op een brancard worden gelegd waarna ze is overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie gaat onderzoek doen naar de exacte toedracht van het ongeval.