Automobilist door de brandweer uit wagen gehaaldLijnden – Een automobilist moest woensdagavond door de brandweer uit zijn wagen worden gehaald nadat hij zich in zijn voertuig had opgesloten en allemaal chemische stoffen in een emmer bij elkaar had gegoten. Na een voorzichtige inspectie werd de man uit het voertuig aan de Madridstraat in Lijnden gehaald. Nadat hij op een afstandje van de wagen was kwam een ambulancemedewerker die vervolgens ook onwel door de chemische reactie werd. Zowel de ambulancebroeder als de man zijn vervolgens verder van de wagen getrokken waarna de casus was afgelopen.

Dit alles in het kader van een oefening van de Brandweer van Badhoevedorp. Op het parkeerterrein aan de Madridstraat werden woensdagavond diverse situaties geschetst om te oefenen. Ook morgenavond zal de brandweer nog enkele oefeningen doen.