Bestelbus op zijn kant na uitwijken voor ree in AerdenhoutAerdenhout – Een bestuurder van een bestelbus is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding. Het ongeval gebeurde rond twee uur op de Bentveldsweg in Aerdenhout. De man moest uitwijken voor een ree waarna hij tegen een boom aanreed en zijn bus op z’n kant tot stilstand kwam.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De verwondingen van de bestuurder lijken in eerste instantie mee te vallen, na de eerste zorg is hij naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. Een berger is opgeroepen om de auto weer op vier wielen te zetten en af te voeren. De boom heeft door de klap dermate veel schade opgelopen dat de gemeente deze direct weg laat halen. De Bentveldsweg is door het ongeval nog afgesloten voor het verkeer.