Motorrijder gewond na botsing met bromfietser op de Heemsteedse DreefHeemstede – Een motorrijder is maandagavond gewond geraakt bij een ongeval in Heemstede. De man reed omstreeks negen uur op zijn motor over de Heemsteedse Dreef. Een bromfietser wilde van vanaf het fietspad op de Heemsteedse Dreef oversteken toen beide met elkaar in botsing kwamen.

De motorrijder kwam bij het ongeval lelijk ten val. Ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen en heeft de man na de eerste zorg ter plaatse naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. De bromfietser raakte niet gewond, zijn bromfiets raakte wel beschadigd.

Door het ongeval was de Heemsteedse Dreef vanaf de Johan Wagenaarlaan afgesloten voor verkeer richting Haarlem. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig later in de avond opgehaald waarna de weg weer kon worden vrijgegeven.