Vier gewonden bij zwaar ongeval op de Spoorsingel in BeverwijkBeverwijk – Bij een eenzijdig verkeersongeval in Beverwijk zijn in de nacht van donderdag op vrijdag vier gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde rond kwart over een toen een personenwagen op de Spoorsingel van de weg raakte, met de flank een boom raakte en weer gedraaid aan de kant van de weg tot stilstand kwam.

Hulpdiensten, waaronder het traumateam uit Amsterdam, kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De vier inzittenden raakte allen bij het ongeval gewond waarvan een ernstig, deze man is het VU ziekenhuis in Amsterdam overgebracht voor verdere behandeling.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is een onderzoek gestart om de toedracht van het ongeval te achterhalen. Door het ongeval was de Spoorsingel lange tijd afgesloten voor het verkeer.