Man in het water van het Wed in Overveen aangetroffenOverveen – De hulpdiensten zijn donderdagavond massaal uitgerukt nadat er een Pool in het water was aangetroffen. Rond half acht werd er een man in het Wed in Overveen gevonden, de Pool is door omstanders het water uitgehaald waarna 112 werd gebeld en direct werd gestart met reanimeren. Het is niet bekend hoelang de jongeman precies in het water heeft gelegen.

De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter uit Amsterdam, werden ingeschakeld om assistentie te verlenen. Ambulancepersoneel is lange tijd met het slachtoffer bezig geweest waarna hij na ongeveer drie kwartier naar de ambulance werd overgebracht en met spoed naar het ziekenhuis werd overgebracht.

Vele mensen die aan het Wed verkoeling zochten waren getuigen van de hulpoperatie. De Pool is later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.